Ικανοποίηση από Ράντονιτς - Ολοκληρώνει το παζλ με τεσσάρι

Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Ράντονιτς και οι παίκτες «κλειδιά»

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προχώρησε σε ριζικές αλλαγές μετά την τελευταία καταστροφική διετία.

Ο Σύλλογος αποδέσμευσε όλους σχεδόν τους παίκτες που υπήρχαν στο ρόστερ και προχώρησε σε καλές και μελετημένες κινήσεις.

Όπως βγαίνει και από τις τάξεις της ΚΑΕ, ο Ράντονιτς είναι πολύ ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας, ψάχνοντας μόνο το τελευταίο κομμάτι που θα ολοκληρώσει το παζλ.

Αυτό το κομμάτι είναι ο πάουερ φόργουορντ που ψάχνει το Τριφύλλι. Γι’αυτή την θέση φαίνεται πως δύο είναι οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι Πράσινοι.

Η μία περίπτωση είναι αυτή του Κρις Σίγκλετον ενώ η άλλη περίπτωση είναι ο Μπέικον. Οι δυο Αμερικανοί είναι τρομεροί επιθετικά, συνεπέστατοι αμυντικά, εξαιρετικοί αθλητικοί και κουμπώνουν άψογα στα θέλω του Ράντονιτς.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η επιλογή του Ράντονιτς και ποιον από τους δύο παίκτες θα προσπαθήσει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News