Ικανοποίηση Αλαφούζου για την ένσταση και τη… νίκη

«Δεν κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα!»

Τα συγχαρητήρια του Γιάννη Αλαφούζου μέσω του δικηγόρου Λεωνίδα Μπουτσικάρη έλαβαν οι διοικούντες του Παναθηναϊκού για τη συνολική δουλειά που έκαναν πάνω στην ένσταση της ομάδας και τη δικαίωση αυτής από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός απέφυγε τα χειρότερα για τα επεισόδια της 17ης Μαρτίου και αυτό οφείλεται στους διοικούντες της ομάδας, οι οποίοι έχουν παραμείνει απλήρωτοι για αρκετούς μήνες.

Ο δικηγόρος, Λεωνίδας Μπουτσικάρης που επιβλέπει τις ομάδες εργασίας του Παναθηναϊκού εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επιτυχές αποτέλεσμα. Η στάση του εκφράζει απόλυτα και τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος ήταν προβληματισμένος σχετικά με την ποινή που θα επιβληθεί στο Τριφύλλι.

Ο Μπουτσικάρης τόνισε στους διοικούντες των πρασίνων πως πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή και στην εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού προκειμένου να μην ανατραπεί η απόφαση από το Πρωτοβάθμιο Όργανο.

 

Eλέγξτε επίσης

Παναθηναϊκός: "Ο κατ' επάγγελμα χάρτινος νικητής κέρδισε στο πεδίο που γνωρίζει καλύτερα από όλους - Οι οπαδοί οφείλουν να μην ξαναθέσουν σε κίνδυνο την ομάδα"

Συνεχίζει με Δώνη-Νταμπίζα ο Αλαφούζος

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού σχεδιάζει τη νέα σεζόν στηρίζοντας τόσο τον Γιώργο Δώνη όσο και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.