Ικανοποίηση από Λυμπερόπουλο

Ικανοποίηση από Λυμπερόπουλο

Σε δηλώσεις του ο Νίκος Λυμπερόπουλος παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος, από τη νίκη στο ντέρμπι αλλά και για την δική του δουλειά.

Αναφέρθηκε επίσης στη συνέχεια τονίζοντας πως ο αγώνας για βελτίωση πρέπει να είναι διαρκής.

Ακόμα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Κουρμπέλη και Οδυσσέα Βλαχοδήμο λέγοντας πως άξιζαν κλήση στην Εθνική.

Αναλυτικά όσα δήωσε ο τεχνικός διευθυντής των “πράσινων”:

Για τη νίκη στο ντέρμπι:

«Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο από αυτό που είδε όλος ο κόσμος. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς από τον αντίπαλο. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και κερδίσαμε με το φτωχό 1-0. Εξωαγωνιστικά ήταν μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα, όπως θέλουμε τη Λεωφόρο, μια πραγματική ώθηση χωρίς ευτράπελα που φοβόμασταν. Η συμπεριφορά του κόσμου ήταν άψογη».

Για το αγωνιστικό πλάνο του Παναθηναϊκού:

«Από το πρώτο σφύριγμα είχαμε μια πάρα πολύ σωστή δομή στο γήπεδο, ήξερε τι ήθελε και πώς θα το πάρει. Δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να πιστέψει το αντίθετο. Δεν υπήρξε κανείς που να υστέρησε, όλοι έδωσαν το 200%».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού:

«Η αλήθεια είναι πως ποδοσφαιρικά ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, έφυγαν και κάποιοι σημαντικοί παίκτες και είναι σε μια δύσκολη καμπή. Γι’ αυτό νομίζω πως έχασε δικαιότατα και τα τρία ντέρμπι».

Για την επόμενη μέρα του ντέρμπι:

«Δεν νομίζω ότι σε μας που βρισκόμαστε μέσα στην ομάδα και είμαστε απλοί φίλαθλοι απέξω μπορεί να διαρκέσει για πολύ η χαρά. Για μας υπάρχει ήδη μια καινούρια μέρα. Όσο ανεβαίνεις και παίρνεις σημαντικές νίκες πρέπει να προσπαθείς ακόμη περισσότερο και αυτό είναι το ζητούμενο για μας. Να διαχειριστούμε αυτή τη νίκη και να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς. Σήμερα είναι μια καινούρια μέρα και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτό θα κάνουμε, γιατί αυτό πρέπει να κάνουμε. Πάμε πολύ καλά από την άποψη ότι πιστεύουμε στους εαυτούς μας και τη δουλειά που γίνεται στο Κορωπί, αλλά φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Στη διακοπή θα δουλέψουμε και αγωνιστικά, αλλά και σε ψυχολογία και διαχείριση και πιστεύω πως θα μας κάνει καλό και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

-το τι μπορεί να κάνει καλύτερα ο Παναθηναϊκός: «Πάντα θα υπάρχουν θέματα που θα θέλουμε να τα βελτιώσουμε. Πρέπει να δίνουμε στους παίκτες το κίνητρο και την ευχέρεια για να βγάλουν το 200%. Πέρα από το προπονητικό τιμ, που γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, θα πρέπει οι παίκτες να βλέπουν έμπρακτα ότι νοιαζόμαστε γι’ αυτούς. Πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο. Κάθε μέρα είναι διαφορετική».

Για το ποιες ήταν οι πιο δύσκολες μέρες της ως τώρα θητείας του:

«Οι τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου ήταν λίγο τρελές, γιατί υπήρχε πίεση να βρούμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Αν δεν υπάρχει μια προεργασία τον Ιανουάριο το πιο πιθανό είναι να κάνεις λάθος. Αν δεν έχεις ψάξει τους στόχους από πριν, θα φας τα μούτρα σου. Ο Πρίγιοβιτς και ο Αραούχο έκαναν τη διαφορά σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά εκεί υπήρχε και η οικονομική ευχέρεια».

Για την αισιοδοξία που έβγαζε μιλώντας προς τον κόσμο μετά από αρνητικά αποτελέσματα:

«Έλεγα την αλήθεια, πως αν είμαστε όλοι μαζί θα έρθουν καλά αποτελέσματα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο προπονητικό τιμ και θεωρώ πως τα αποτελέσματα θα είναι όλο καλύτερα. Έχουμε πολύ καλό κλίμα και χαμογελαστά αποδυτήρια. Δικαιωθήκαμε προς το παρόν».

Για τις βελτιώσεις που έγιναν στο ρόστερ τον Ιανουάριο:

«Όταν έχεις πιο πολλές ποιοτικές επιλογές αισθάνεσαι και πιο σίγουρος. Τα παιδιά ήρθαν με πολλή διάθεση, αλλά και σε ένα περιβάλλον καλό, που δουλεύει σωστά για να μπορέσουν να βγάλουν αυτά που μπορούν. Αυτό πρέπει να δίνουμε εμείς στους παίκτες και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

Για το αν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ενδιαφέρεται να παίξει στην Εθνική Ανδρών:

«Σίγουρα τον ενδιαφέρει να είναι και θεωρώ και ας με συγχωρήσουν ο πρώην προπονητής μου ο Σκίμπε και ο Κώστας Τσάνας, θεωρώ πως από τώρα θα μπορούσε να είναι. Οι εμφανίσεις του είναι καταλυτικές. Είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του και το μέλλον είναι μπροστά του. Πρέπει να τον παρακολουθούν περισσότερο και να του δώσουν τις ευκαιρίες».

Για την κλήση του Ζέκα στην Εθνική:

«Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής γιατί είναι ευχάριστος τύπος ο… Κάρολος και το κλίμα στην Εθνική είναι τώρα πολύ καλό. Αγωνιστικά θα δώσει πολλές λύσεις με τα τρεξίματά του. Ο Ζέκα έχει ελληνική ιδιοσυγκρασία και συμπεριφορά».

Για τη μεταγραφή του Κουρμπέλη:

«Για τον Δημήτρη που είναι 23 ετών και με τόσες συμμετοχές, δεν ξέρω ποιος μπορεί να ορίσει την τιμή. Όταν πας να κοιτάξεις Έλληνα ποδοσφαιριστή υπάρχει μια τρέλα. Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, σοβαρός και χωρίς ταβάνι. Κι αυτός θα μπορούσε να βοηθήσει την Εθνική. Δεν έγινε τώρα, αλλά νομίζω πως είναι κοντά, πλησιάζει».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Από την πρώτη μέρα που ήρθα δεν προσπαθούμε να κάνουμε σχέδια, αλλά να ζούμε την κάθε μέρα ξεχωριστά. Το ποδόσφαιρο μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα. Τα λόγια περισσεύουν. Το να πούμε ότι θα κάνουμε το ένα ή το άλλο, μπορεί να σε βγάλει ανακόλουθο. Είμαι πολύ αισιόδοξος, γιατί έχω πολλή εμπιστοσύνη στην ομάδα και το προπονητικό τιμ».

Για τα χρονιά του Πανιωνίου:

«Είναι πετυχημένη στο 100%. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις μια ομάδα με Έλληνες παίκτες κατά κύριο λόγο να κάνει τέτοια πορεία. Το ζητούμενο είναι η διάρκεια».

Για τον αγώνα της Εθνικής στο Βέλγιο:

«Είμαι φύσει αισιόδοξος. Θα δούμε μια συμπαγή ομάδα. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με απίστευτο ταλέντο στην έδρα της, αλλά αισιοδοξώ πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News