Ικανοποίηση αλλά και "καρφιά" από Τζόρτζεβις

Ικανοποίηση αλλά και "καρφιά" από Τζόρτζεβις

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έμεινε ικανοποιημένος για τη νίκη επί του Απόλλωνα, εξαιτίας και των απουσιών, ωστόσο έκρουσε… καμπανάκια, τόσο για την αμυντική συμπεριφορά του Παπαγιάννη, αλλά και για κάποια λεπτά όπου απουσιάζει η συγκέντρωση από τους παίκτες του.

Αναλυτικά:«Είχαμε πολλές απουσίες. Δεν είναι εύκολο να παίζεις τέτοια παιχνίδια με ομάδες  που δεν έχουν κάτι να χάσουν. Είχαμε απουσίες,  αλλά όλοι προσπάθησαν, πήραμε λεπτά από το νέο παίκτη μας, τον Χέινς και τον Μποχωρίδη που αποκτά τη φόρμα του ξανά. Αποφασίσαμε να παίξουμε με τον Πάβλοβιτς στο 4 γιατί δεν είχαμε τον Γκιστ που μας δίνει κυρίως την ενέργεια στην άμυνα. Όταν λείπει αυτή η ενέργεια δεν αρέσει σε κανέναν προπονητή και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση».

Για τον Απόλλωνα και τον Σάντλερ: «Είχαν πολλούς παίκτες που ήταν σε διψήφια επίπεδα και δύο γκαρντ όπως τον Σάντλερ και τον Αντερσον, δύο πολύ καλούς δημιουργούς και ο Σάντλερ που είναι και πολύ καλός εκτελεστής. Εκανε μεγάλο παιχνίδι και ήταν ερωτηματικό για μας».

Για τα διαφορετικά σχήματα: «Δοκιμάσαμε πολλά σχήματα που δεν είχαμε κάνει ως τώρα, αφού είχαμε πολλούς απόντες. Όταν ο Ραντούλιτσα ήταν στο παρκέ υπήρχε διαφορά. Με τον Παπαγιάννη υπήρχε πρόβλημα στην άμυνα που πρέπει να λύσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα».

Για αυτό που δεν του άρεσε: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που έπαιξε καλά όπως και στην Πάτρα. Ο Κουζέλογλου δεν ήταν σε καλή βραδιά όπως τότε που περάσαμε δύσκολα. Γι’ αυτό έδωσα συγχαρητήρια στον αντίπαλο κόουτς. Επρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι νωρίτερα. Αυτό που με τσαντίζει είναι που χαλαρώνουμε για κάποια λεπτά και ο αντίπαλος έχει την ευκαιρία να ανακάμψει, με χαρακτηριστική φάση την τελευταία του πρώτου ημιχρόνου, όπου σκοράραμε στα 4 δευτερόλεπτα και αφήσαμε τον αντίπαλο να σκοράρει με τρίποντο. Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Δεν έχει να κάνει με τακτική, αλλά με συγκέντρωση και την ευθύνη που πρέπει να έχουμε απέναντι σε όλους και όλα».

Για την ενσωμάτωση των νέων παικτών: «Εχουμε κάποιο χρόνο να δουλέψουμε, όμως στο ελληνικό πρωτάθλημα όλα τα ματς είναι δύσκολα, ενώ υπάρχουν απουσίες και δεν ξέρουμε ποιους παίκτες θα έχουμε, πριν το παιχνίδι με τη Φενέρ. Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σπουδαίο για μας. Ποτέ δεν πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Όλα τα ματς τα προετοιμάζουμε με τον ίδιο τρόπο, γιατί έχουν τον ίδιο βαθμό σπουδαιότητας. Το καλύτερο θα ήταν να μην έχουμε παιχνίδια τις επόμενες 10 μέρες. Θα μας πάρει κάποιο χρόνο η προσαρμογή τους, γιατί δεν μπορούμε να έχουμε μεγάλες και σκληρές προπονήσεις. Είναι δύσκολο για τους νέους, αλλά και για τους παλιούς. Εχουμε παίκτες με υψηλό IQ όπως ο Ουίλιαμς που θα προσαρμοστεί πιο γρήγορα από το φυσιολογικό, αλλά δεν ξέρω ακριβώς πως είναι τα φυσιολογικό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News