Ηγέτης χωρίς υπομονή να τον περιβάλλει

Γύρισε στην Αθήνα ο Βιγιαφάνιες! (pic)

O Λούκας Βιγιαφάνιες πέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό, που τον άφησε ουσιαστικά πολύ χρόνο εκτός γηπέδων.

Η περσινή σεζόν ήταν άγραφη για τον ίδιο, έβγαλε θλάσεις, τραυματισμούς, στην πραγματικότητα δεν επέστρεψε ποτέ από το Μεξικό.

Η καριέρα του θα μπει σε κίνδυνο αν στην κάψα που θα έχει ο Παναθηναϊκός να βγει Ευρώπη δεν βρει χρόνο να ασχοληθεί μαζί του και να του δώσει ευκαιρίες.

Ο Αργεντινός έχει ταλέντο, άριστη τεχνική κατάρτιση, διαθέτει ποδοσφαιρική ευφυΐα, προέρχεται όμως από σοβαρό τραυματισμό και το γεγονός πως δεν έχει βρει ξεκάθαρα θέση στο γήπεδο, δημιουργεί δυσκολία.

Χρειάζεται μία ομάδα που θα αντέξει την άσχημη του ημέρα, θα του προσφέρει το χρόνο που χρειάζεται μέχρι να βρει τα πατήματα του και όταν δεν θα παίζει καλά δεν θα αμφισβητήσει τη θέση του, το χώρο του στην ομάδα.

Στον Παναθηναϊκό είναι ηγέτης, μόνο που στην σημερινή ομάδα η γκρίνια περισσεύει και η υπομονή έχει προ πολλού στερέψει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News