Ίδρωσε... το αυτί του Αλαφούζου μετά το ντέρμπι;

Ντρεοσί: Κάτι «δείχνουν» οι πρώτες του κινήσεις στο Κορωπί

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα προχωρήσει σε κάποια ενέργεια ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν έχει εμφανιστεί σε κάποια προπόνηση της ομάδας, παρά μόνο στο ξεκίνημα της σεζόν για να δώσει τις ευχές του. Γενικότερα, δεν ασχολείται με το ποδοσφαιρικό τμήμα αυτό καθαυτό, έχοντας δώσει τα… κλειδιά στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Κυρίως, περιορίζεται σε θέματα γύρω από την ΠΑΕ, όπως το θέμα με τα τηλεοπτικά, ενώ έχει εστιάσει σε κοινά ζητήματα που σχετίζονται με την ΕΠΟ.

Ο «Mr ΣΚΑΙ», μετά την τεσσάρα απέναντι στον Ιωνικό, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, αλλά και από τον κόσμο στις εξέδρες. Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Παναθηναϊκός δεν έκανε νίκη στο πρωτάθλημα, παρά μόνο προκρίθηκε στο Κύπελλο.

Γνωρίζοντας πως δεν έχει το περιθώριο νέας χαμένης σεζόν και με το γήπεδο να του καταλογίζει ευθύνες μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα προχωρήσει σε κάποια ενέργεια, πριν απομακρυνθούν και δυσκολέψουν κατά πολύ οι στόχοι;

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News