Το είδωλο του Γουακάσο

Το είδωλο του Γουακάσο

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο αναμένεται στην Αθήνα για να τελειώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό με τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές στα συμβόλαια.

Προς το παρόν, όμως, βρίσκεται στην Γκάνα και την Τρίτη (28/6) είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά το είδωλό του, τον Σάτα Γουέιλ, έναν από τους πιο διάσημους Γκανέζους μουσικούς του οποίου είναι θαυμαστής.

[ads2]

Ο 25χρονος τα είπε με τον τραγουδιστή της ρέγγε και μάλιστα του έκανε δώρο μια φανέλα της Λας Πάλμας, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι, με το νούμερο και το όνομά του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Γουακάσο τόνισε μετά τη συνάντηση ότι θα ταξιδέψει στην Αθήνα με την συγκατάθεση της Ρούμπιν Καζάν, ώστε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Shatta

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News