Είδηση δεν ήταν τα… πέντε γκολ, αλλά η επιθυμία του Μπεργκ να γίνει… Έλληνας!

Είδηση δεν ήταν τα… πέντε γκολ, αλλά η επιθυμία του Μπεργκ να γίνει… Έλληνας!

Ο Μάρκους Μπεργκ μπορεί να έκανε προσωπικό ρεκόρ στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά πέντε γκολ, αλλά κατ’ εμέ δεν είναι αυτή η είδηση της ημέρας.

Άλλωστε υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο Σουηδός δεν είναι ο κορυφαίος επιθετικός στη Super League;

[ads2]

Είναι επιθετικός κλάσης και από τη στιγμή που πήρε… πάσες, απλά την έστειλε στα δίχτυα! Άλλωστε και τις πέντε φορές τον έβλεπες να σκοράρει, λες και έκανε προπόνηση.

Ο άνθρωπος είναι σκόρερ ολκής.

Η είδηση της ημέρας ήταν η απάντηση του 29χρονου επιθετικού στην ερώτηση εάν θα είναι και του χρόνου στον Παναθηναϊκό, με τον Σουηδό να δηλώνει πως «ναι» θα το ήθελε.

Για έναν παίκτη της αξίας του Μπεργκ και της ηθικής του Σουηδού, νομίζω ότι ο λόγος του είναι συμβόλαιο.

Η πιθανότητα ν’ αλλάξει αυτό, είναι να προκύψει κάποια εξωφρενική πρόταση από το εξωτερικό, η οποία θα τον καλύπτει οικονομικά αλλά κυρίως συναισθηματικά!

Ο Μπεργκ δεν θα πάει κάπου αλλού, εάν αισθάνεται ότι μπορεί να… δυστυχήσει. Όπως συνέβη στο Αμβούργο. Και ας του προσφέρουν και τα διπλά, από αυτά που παίρνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπεργκ αναγνωρίζει ότι ο Παναθηναϊκός τον ανέστησε ποδοσφαιρικά, αλλά περισσότερο και από αυτό αισθάνεται ότι η Ελλάδα τον έκανε να νιώσει και πάλι όμορφα. Και αυτόν και την Ζοζεφίν και τα παιδιά του.

Ο Μπεργκ νιώθει… Έλληνας και αυτό δεν είναι κάτι που είναι εύκολο να αλλάξει.

 

ΥΓ. Χρίζει ανάλυσης η σημερινή δήλωση του Στραματσόνι ότι βρήκε τους… έντεκα για τα πλέι οφ! Διότι την έκανε μετά από ένα ματς με πολλές δοκιμές. (Και αύριο ημέρα είναι…)

ΥΓ1. Πριν από μια εβδομάδα ο Παναθηναϊκός ήταν ομάδα της… μίρλας για την εμφάνισή του στην Τρίπολη. Σήμερα περάσαμε στο άλλο άκρο της υπερβολής.

Επειδή τα πλέι οφ αργούν, θα πρέπει να δούμε πως θα παρουσιαστεί η ομάδα τότε…

ΥΓ2. Δεν ξέρω τι πίστευε ο Αναστασίου, αλλά οι… Αργεντίνοι κάνουν καλό στον Παναθηναϊκό. Φτου φτου να μην ματιάσουμε τον Λέτο. Ακόμη και κεφαλιές κάνει ο αθεόφοβος. Με την κάσκα! Εξαιρετικός και ο «Βίγια» στο σημερινό ματς.

ΥΓ3. Μετά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και ο Νίκος Γιαννακόπουλος δεν έπιασε την ευκαιρία. Λέτε να πάμε για μεταγραφή τερματοφύλακα το καλοκαίρι;

ΥΓ4. Εαν δεν αφήσεις σε αυτό το ματς τον Καλτσά να λυθεί, σε ποιο θα τον αφήσεις; Νομίζω ότι ο Ιταλός τον έβαλε επειδή του σφύριξαν ότι τον… κράζουν τα ΜΜΕ για τον παραγκωνισμό του Έλληνα επιθετικού, παρά από «άποψη». Αδικία…

Sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News