Ίδια τύχη ο Όγκαστ με Ουάιλι

Εύκολα τον Ιωνικό ο Εξάστερος, ανησυχία για Όγκαστ

Πραγματικά απορούμε για την αδυναμία του Ζακ Όγκαστ να ανταποκριθεί στην πρόκληση της καθιέρωσής του με την πράσινη φανέλα.

Προέρχεται από διαδοχικές καλές χρονιές στην Γαλατασαράϊ (σε τουρκικό πρωτάθλημα και Eurocup) σε πόντους (μ.ο. 13,4π. πέρυσι 11,4π. πρόπερσι) και ριμπάουντ (μ.ο. 7,1ρ πέρυσι και 7,0ρ. πρόπερσι), με τον χρόνο συμμετοχής του να είναι σταθερά πάνω από τα 20 λεπτά (για την ακρίβεια μ.ο. 23,8′).

Δεν περιμέναμε ποτέ ο Ζακ να κυριαρχήσει στις ρακέτες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά θα μπορούσε να πλαισιώσει τον Παπαγιάννη.

Η διετία του στη Γαλατασαράι ήταν ενθαρρυντική, τα περυσινά στατιστικά του στο Eurocup με τη Γαλατά είναι σχεδόν όμοια με τα αντίστοιχα της παρθενικής χρονιάς του, με την Ουσάκ στο BCL.

Βέβαια για να τα λέμε όλα οι 13,4 πόντοι και τα 7,1 ριμπάουντ που είναι εξαιρετική συγκομιδή για το Eurocup παραπέμπουν στους μ.ό που είχε ο προκάτοχος του Όγκαστ, Τζέικομπ Ουάιλι, με τα χρώματα της Γκραν Κανάρια, ενώ κάπου εκεί κυμαινόταν κι ο Μπεν Μπεντίλ, με το Περιστέρι στο Champions League.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News