Ήδη ονειρεύονται την… επόμενη χρονιά

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Η κριτική των πρασίνων

Στον Παναθηναϊκό έχουν επιλέξει, να μην λένε πολλά λόγια, να μην αναλώνονται σε άσκοπες δηλώσεις και απλά να δουλεύουν στις προπονήσεις.

Είδαμε ότι παρά τον ενθουσιασμό που σήκωσε η μεταγραφή Χεζόνια, ο Τάκης Τριαντόπουλος φρόντισε να κόψει μαχαίρι τα σενάρια που έφερναν πολυεθνικές, Ομπράντοβιτς, Τζέημς στο κατώφλι του Παναθηναϊκού.

Παρά την ευφορία από τον ερχομό του Κροάτη, του Μπρέι και του Μαντζούκα στην ΚΑΕ δεν παρεκκλίνουν από το πλάνο του καλοκαιριού, λίγα λόγια, πολύ δουλειά. Κάποιες φορές αυτή θα αποτυπώνεται στα παρκέ, κάποιες άλλες όχι, όμως με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν οι πρωταθλητές και με αυτό το σκεπτικό θα μέχρι και το τέλος της σεζόν.
Ταμείο στο τέλος. Αυτό που προέχει για τον κόουτς Κάτας και τους παίκτες του είναι να παρουσιάζουν ένα αξιοπρεπές, ανταγωνιστικό σύνολο σε κάθε ματς.

Αν βάλουμε κάτω τα ματς που έχουν δώσει οι «πράσινοι», σε λίγα από αυτά (σ.σ. με Περιστέρι, Βαλένθια, Μπασκόνια, Λαύριο, Προμηθέα) δεν απέδωσαν σύμφωνα με αυτά που θέλουν να δείχνουν στο παρκέ, κάτι που παρηγορεί τον κόσμο ο οποίος περίμενε πολύ…χειρότερα πράγματα τον Οκτώβρη, όμως εσχάτως οι μεταγραφές τον έχουν ξεσηκώσει, σε σημείο όχι μόνο να αναμένουν ακόμα ένα νταμπλ, αλλά με περίσσια ανυπομονησία το ξεκίνημα της…ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News