Ιδανική επιλογή και με το ελληνικό διαβατήριο ανά χείρας

Με Σαντ Ρος το Top 10 της Ευρωλίγκα! (vid)

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, τι καλά που θα ήταν αν είχε πάρει ήδη το ελληνικό διαβατήριο, με την ομάδα να κερδίζει ακόμα μία θέση ξένου.

Του χρόνου ίσως, μιας και ο Κουβανός το καλοκαίρι υπέγραψε για δύο χρόνια, βάζοντας τη τζίφρα του στο νέο συμβόλαιό του. Ο έμπειρος αθλητής πέρσι στη Euroleague μέτρησε 7.2 πόντους, 1.5 κλέψιμο, 3.7 ασίστ και 1.7 ριμπάουντ.

Στο πρωτάθλημα είχε σε 26 ματς, 7,1 μέσω όρο πόντων, 3 ριμπάουντ και 2,88 ασίστ. Πρακτικά οι πρωταθλητές το καλοκαίρι που μας πέρασε συμφώνησαν σε μία πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, καθώς είχε υπογράψει συμβόλαιο 1+1, όμως πλέον ο σύλλογος έχει δέσει τον παίκτη μέχρι το 2023, αλλάζοντας βέβαια και τους οικονομικούς όρους που υπήρχαν.

Ο τύπος κάνει τα πάντα στο παρκέ, ταιριάζει με τον Ιωάννη Παπαπέτρου και είναι σημαντικό για το κλαμπ που έχει τόσο ποιοτικούς πλάγιους παίκτες.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News