Είχε ξετρελαθεί με Βιγιαφάνες ο Στραματσόνι

Είχε ξετρελαθεί με Βιγιαφάνες ο Στραματσόνι

Ο Αντρέα είχε ξετρελαθεί με τον Λούκας Βιγιαφάνες απ’ το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όταν για περισσότερο από μία ώρα έκανε άνω κάτω την «πράσινη» άμυνα στο (όχι και τόσο εύκολο) 4-2 του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού στη Λεωφόρο.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια, ενώ από την επομένη άρχισε να «ψάχνεται» για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό λέγοντας χαρακτηριστικά προς τον Γιάννη Αλαφούζο «πρέπει να δούμε πώς θα πάρουμε αυτόν τον παίκτη!».

[ads2]

Περίπου τρεις εβδομάδες μετά, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ετοιμάζεται να κάνει πράξη την επιθυμία του Ιταλού τεχνικού, με τον Παναθηναϊκό να είναι πολύ κοντά στο «μπαμ» του χειμώνα, με την απόκτηση του Αργεντινού άσου.Οι «πράσινοι» όχι μόνο έχουν προχωρημένες επαφές με την Ιντεπεντιέντε, όπου ανήκει ο Βιγιαφάνες (με συμβόλαιο ως το ’17), αλλά πλέον είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, προσφέροντας περίπου 350.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους τον βιρτουόζο μεσοεπιθετικό.

Ο οποίος κάνει θραύση και φέτος με τους Αγρινιώτες (όπου παίζει με διετή δανεισμό) μετρώντας 6 γκολ και 6 ασίστ σε 20 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο! Οι επαφές και με την πλευρά του παίκτη είναι επίσης προχωρημένες για συμβόλαιο 3,5 ετών, με τον ίδιο ωστόσο σε χθεσινές δηλώσεις του στο Panathinaikos24.gr να αποφεύγει το θέμα με ντρίμπλα, παρόμοια μ’ αυτές που κάνει στα γήπεδα. «Το ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες είναι πάντα τιμητικό. Ολοι θέλουν να παίξουν σε ομάδες με ιστορία. Αλλά αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί δεν ξέρω περισσότερα. Δεν χειρίζομαι εγώ τις υποθέσεις» τόνισε ο «Βίγια», ο οποίος περιμένει στο ακουστικό του για το τελικό «ΟΚ», προκειμένου να έρθει στην Αθήνα.

Golanews

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News