«Είχαμε προτείνει Λεβαντόφσκι και Ντιμπάλα»

«Είχαμε προτείνει Λεβαντόφσκι και Ντιμπάλα»

Απίστευτες αποκαλύψεις έκαναν σε κοινή συνένετευξή τους στην Πολωνία οι Χουάν Ραμόν Ρότσα και Κριστόφ Βαζέχα!

Οι δυό τους εργάζονται πλέον στη γεννέτειρα του ιστορικού στράικερ του Τριφυλλιού. Έδωσαν κοινή συνέντευξη με ένα μεγάλο μέρος της να αναφέρεται στον Παναθηναϊκό. Το περιεχόμενο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι αυτό στο οποίο αναφέρεται ότι δύο από τα πιο βαριά ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό.

Μεταξύ άλλων οι Ρότσα και Βαζέχα δήλωσαν:

– Ρότσα: “Ήμουν υπεύθυνος για την αγορά της Νότιας Αμερικής. Έμενα τέσσερις μήνες στην Ελλάδα και τέσσερις στην Αργεντινή και σε άλλες χώρες, όπου έβλεπα αγώνες από διαφορετικά πρωταθλήματα. Το 2008 έγινε μια αλλαγή στον Παναθηναϊκό. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη παραιτήθηκε από τη διαχείριση του συλλόγου μετά από 30 χρόνια. Ανακοινώθηκε ότι ο προϋπολογισμός θα ανερχόταν σε 190 εκατομμύρια ευρώ και ήθελαν να ψάξω για πιθανά αστέρια. Στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής είδα ένα πολύ ταλαντούχο αγόρι. “Υπάρχει ένας επιθετικός, είναι 17 ετών, ονομάζεται Paulo Dybala” είπα στους ιδιοκτήτες. Δεν τον πήραν. Μια άλλη φορά στους αγώνες της Colo Colo της Χιλής, έβλεπα τον Lucas Barrios. “Αυτός είναι πολλά υποσχόμενος” – υποστήριξα, αλλά δεν πήγε στον Παναθηναϊκό. Τον πήρε η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το χειρότερο από όλα; Μέσα σε δύο χρόνια, όλα τα χρήματα εξαφανίστηκαν κάπως από το σύλλογο.

– Βαζέχα: “Είχα πάει στην Πολωνία με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου για να παρακολουθήσω τον Λεβαντόφσκι. Μιλήσαμε με τους διοικούντες της Λεχ Πόζναν, αλλά ήθελαν πάρα πολλά χρήματα”.

– Ρότσα: “Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό επέμειναν να μην ξοδέψουν περισσότερα για τον Lewandowski, μόνο για να πάρουν τον Djibril Cisse. “Είναι ένας διάσημος Γάλλος που θα σκοράρει ένα γκολ σε κάθε ματς”, έλεγαν. Σήμερα, από τον Σισέ θυμάμαι μόνο ένα. Πάω μια μέρα σ’ ένα κλαμπ και βλέπω 10 πολυτελή αυτοκίνητα μπροστά από το κτίριο. “Τίνος είναι αυτό το αυτοκίνητο” ρωτάω. “Του Τζιμπρίλ”. Και αυτό; “Επίσης”. “Και αυτό” “Επίσης του Σισέ”. Διέφεραν μόνο στο χρώμα!”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News