Ιακωβίδης: «Άκουσα ότι κλάφτηκα, για μιζέρια κι επαιτεία» (vid)

Ιακωβίδης: «Άκουσα ότι κλάφτηκα, για μιζέρια κι επαιτεία» (vid)

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο αρσιβαρίστας που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με τις δηλώσεις του, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show.

Ο Έλληνας αθλητής μίλησε για τις δυσκολίες και τα «βάρη» που έχει σηκώσει όλα αυτά τα χρόνια, για το bullying που έχει δεχτεί, αλλά και για τα σχόλια που ακούστηκαν μετά το ξέσπασμά του.

«Άκουσα κι ότι βγήκα για να κλαφτώ. Από παράγοντες ειπώθηκαν. Ότι κλάφτηκα, μιζέρια, επαιτεία. Το είπαν κι αθλητικοί παράγοντες αλλά τα σχόλια έχουν βαρύτητα ανάλογα με την προσωπικότητα που τα λέει. Δεν με ακουμπούν αυτά. Έχω δει κι έχω αντιμετωπίσει πολλά σε όλη την αθλητική μου δραστηριότητα. Δεν με αγγίζουν. Ως εδώ έφτασα ολομόναχος.

Με είχαν πάρει τα δάκρυα από πριν, όταν έκανα την προσπάθεια και φίλησα το πλατό. Δεν μπορούσα να κρατηθώ. Μπορούσα και καλύτερα» δήλωσε ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News