Η υπόσχεση Ρόκα σε Ίσλα και οι "χρυσές" απολαβές

Αυτή είναι η πρόταση Ρόκα σε Ίσλα - Όλα τα δεδομένα

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προσπάθειες για τη μεταγραφή του βασικού δεξιού μπακ με τον Τσάβι Ρόκα να πιέζει τον Μαουρισιο Ίσλα.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει εντείνει τα τελευταία 24ωρα τις επαφές του με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τη θέση του -βασικού- δεξιού μπακ, προκειμένου μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα ο «διάδοχος» του Ματίας Γιόχανσον και να «μπει» από τις πρώτες ημέρες τις προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Ο Νο1 στόχος του Ρόκα, παραμένει ένας άλλος (πολύ πιο «λαμπερός») Χιλιανός δεξιός μπακ, ο Μαουρίσιο Ίσλα, για τον οποίο είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει τα περιθώριά του για να τον «ντύσει» στα «πράσινα».

Ο Ρόκα προσπαθεί να πείσει τον παίκτη να πει το ναι στο τριφύλλι κυρίως με το ρόλο πιυ θα έχει στην ομάδα, καθώς θα είναι ένας από τους πιο έμπειρους στο ρόστερ.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού προτείνει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι «μνηστήρες» από Ισπανία, Αργεντινή και Τουρκία, τού προσφέρουν είτε μονοετή συμβόλαια, είτε συνεργασίες για 1+1 χρόνια.

Αναφορικά με τις απολαβές, αυτές στην τριετία φτάνουν στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News