Η Βεργίδου MVP της 18ης αγωνιστικής στην Α1

Η Βεργίδου MVP της 18ης αγωνιστικής στην Α1

H πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Όλγα Βεργίδου, αναδείχτηκε MVP της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.

Η διεθνής αθλήτρια συνέβαλε τα μέγιστα με την απόδοσή της στην ανατροπή των «πρασίνων», στην έδρα του Μαρκόπουλου. Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1, με την Βεργίδου να έχει διπλό ρόλο: αφενός πάσαρε εξαιρετικά στις συμπαίκτριές της και αφετέρου πρόσθεσε 5 πόντους στην επίθεση (2 άσοι, 2 μπλοκ, 1 επίθεση).

Η Βεργίδου γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου του 1991 στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε το βόλεϊ στους Μακεδόνες Αξιού το 2004 και έμεινε στο σύλλογο μία δεκαετία. Από το 2014 ως το 2017 αγωνίστηκε στον Α.Ο. Θήρας και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της OrPo Volley στη Φινλανδία για μία σεζόν. Το 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Πανναξιακό και μετά από μία εξαιρετική περίοδο μετακινήθηκε στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό.

Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο MVP για την Όλγα Βεργίδου, μετά τη σεζόν 2018-19 με τον Πανναξιακό. Είναι η τρίτη φετινή πολυτιμότερη αθλήτρια για τον Παναθηναϊκό, μετά την Σοφία Κοσμά την 1η αγωνιστική και την Ιλιόνη Κελεσίδη την 10η αγωνιστική.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News