Η τριάδα που θα αλλάζει την ιστορία των παιχνιδιών

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1 (Highlights/vid)

Υπέροχος ο Γιουνούς Σανκαρέ στα λίγα λεπτά που ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να βγει από το καβούκι του και να προβληματίσει τον αντίπαλο.

Ο Αφρικανός έπαιρνε μπάλα από πίσω κι ενορχήστρωνε όλο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού από τη μέση και μπροστά, κάνοντας τη δουλειά των συμπαικτών του πιο απλή.

Με τις μπαλιές «έσπαγε» τη διπλή ζώνη άμυνας του φιλοξενούμενου και βοηθούσε τα μέγιστα, ώστε να φτάσει ο σύλλογος με καλύτερες προϋποθέσεις στην αντίπαλη εστία.

Το άμεσο ποδόσφαιρο, το οποίο επιθυμεί ο Λάζλο Μπόλονι, γίνεται πραγματικότητα με τον Σανκαρέ στην ενδεκάδα.

Οι κάθετες μπαλιές, η μεταβίβασή του, η φαντασία που έχει στο παιχνίδι του, είναι κάτι που έλειπε στον Παναθηναϊκό όσο δεν ήταν έτοιμος αγωνιστικά ο Λούκας Βιγιαφάνιες που εσχάτως περνά και την περιπέτεια του ιού. Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό ότι το παιδί έχει το γκολ.

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει μεσοεπιθετικά κι όταν ο Βιγιαφάνιες επιστρέψει για τα καλά στο αγωνιστικό προσκήνιο, ο Λάζλο Μπόλονι θα έχει βρει τρεις μαέστρους που τόσο του έλειπαν το πρώτο του διάστημα στο τριφύλλι.

Με Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Βιγιαφάνιες έχει βρει τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να διασπάσουν κάθε άμυνα και με μία μονάχα ενέργεια τους να αλλάξουν το ρου της ιστορίας ενός ματς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News