Η τριάδα - όνειρο του φετινού Παναθηναϊκού

Η τριάδα - όνειρο του φετινού Παναθηναϊκού

Η τριάδα – όνειρο του φετινού Παναθηναϊκού Έξυπνο παιδί ο Μαουρίσιο κι αυτό το είχαμε καταλάβει από τον καιρό που ήταν ακόμα στη Θεσσαλονίκη όταν μασκάρευε τη βραδύτητά του παίζοντας την μπάλα γρήγορα.

Έξυπνο παιδί ο Μαουρίσιο κι αυτό το είχαμε καταλάβει από τον καιρό που ήταν ακόμα στη Θεσσαλονίκη όταν μασκάρευε τη βραδύτητά του παίζοντας την μπάλα γρήγορα.

Μετά το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος έχει έναν αντίπαλο: όλα όσα έκανε στους Μακεδόνες.

Ο παίκτης γνώριζε ότι το επόμενο βήμα του -μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε μήνες στα πιτς- είναι καθοριστικό: έπρεπε να αποδείξει ότι δεν είναι ένα παιδί του …σωλήνα που αναδείχθηκε μέσα από ένα ρωμαλέο σύνολο που είχε φτιάξει στο Βορρά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά ένας ικανός ηγέτης που δεν εκτιμήθηκε όσο έπρεπε στη νύμφη του Θερμαϊκού, απλώς επειδή ήταν ένας από τους πολλούς ικανούς που πλήρωνε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο Βραζιλιάνος έχει κερδίσει τους πάντες στο ξεκίνημά του κι επειδή ο Λάζλο Μπόλονι κατάλαβε αμέσως την σημαντικότητά του, με την χρησιμοποίηση του Αλεξανδρόπουλου στο πλάι του τον προστατεύει από ανούσια (κι …επικίνδυνα για τις αντοχές του) τρεξίματα σ’ όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Με τον νεαρό Έλληνα να προσθέτει ενέργεια, ο νοτιοαμερικάνος βάζει πινελιές! Η συνύπαρξή του με τον Λούκας Βιγιαφάνιες μοιάζει ήδη βγαλμένη μέσα από τα πιο υγρά όνειρα των Παναθηναϊκών.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News