Η τριάδα-κορμός για τη νέα σεζόν - Οι άλλοι στον «αέρα»

Παναθηναϊκός: Η Λάρισα ζήτησε 3 διεθνείς διαιτητές για το game 5!

Το ρόστερ της νέας σεζόν του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δεν θα έχει καμία σχέση με το φετινό μετά την χθεσινή ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Τρίγκας στο sport24, το μοντέλο έσοδα- έξοδα δεν θα ισχύσει από την νέα χρονιά. Το μπάτζετ θα αυξηθεί και το ρόστερ θα αλλάξει θεαματικά καθώς ετοιμάζεται σκούπα.

Στόχος της διοίκησης είναι ο νέος Παναθηναϊκός να χτιστεί πάνω στην τριάδα Παπαγιάννη- Παπαπέτρου και Νέντοβιτς οι οποίοι θα αναλάβουν να ψήσουν και τα νέα ταλέντα της ομάδας (Σαμοντούροφ, Αβδάλα, Ματζούκα και Χουγκάζ).

Όσον αφορά τους ξένους, θα έχουμε σαρωτικές αλλαγές καθώς ο μόνος που μπορεί να μείνει στην ομάδα ειναι ο Σάντ Ρος. Το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες που θα έρθουν να προσθέσουν εμπειρία και ποιότητα ενόψει της νέας χρονιάς..

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News