«Οι θύρες των γηπέδων να μένουν ανοικτές»

«Οι θύρες των γηπέδων να μένουν ανοικτές»

Για τη αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά, αλλά και για τις τελευταίες αποφάσεις σχετικά με τη θύρα 13, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο…

Ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ ανδρών του τριφυλλιού, μίλησε για την εικόνα που είχε η ομάδα του στο ντέρμπι κόντρα στην Κηφισιά, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στην απόφαση του λουκέτου στη θύρα 13.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Περάσαμε δύσκολη εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Σιμεόνοφ αλλά δείξαμε μαχητική ψυχή. Το θέλαμε πολύ να νικήσουμε. Η 4αδα είναι δύσκολο να έρθει αλλά εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Δεν έπαιξε καλά μόνο ο Σούρδι. Όλη η ομάδα έπαιξε και νίκησε. Όλοι οι αθλητές είναι γρανάζια μιας μηχανής που δουλεύει σκληρά. Στα πλάνα μας είναι η απόκτηση ενός ξένου ακραίου αλλά θέλουμε να πάρουμε παίκτη που θα κάνει τη διαφορά».

Για την απόφαση για τη Θύρα 13: «Επίσης θέλω να μιλήσω και για την περιπέτεια που περνάει ο σύλλογος με τη Θύρα 13. Η Θύρα 13 είναι μέσα στη καρδιά μας και οι καρδιές μας πρέπει να είναι ανοικτές. Οι πόρτες των γηπέδων δεν κλείνουν. Θέλουμε καρδιές και θύρες ανοικτές».


Eλέγξτε επίσης

Έστειλε... αδιάβαστο με «τριάρα» τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Έστειλε… αδιάβαστο με «τριάρα» τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε θεαματικό βόλεϊ, κατάπιε τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ και ισοφάρισε στη σειρά …