Η Θύρα 13 ξανά φτιάχνει το σπίτι με το τριφύλλι στην Παλλήνη! (pic)

Η Θύρα 13 ξανά φτιάχνει το σπίτι με το τριφύλλι στην Παλλήνη! (pic)

Υπέροχη ενέργεια από την Θύρα 13, που ξεκινάει πρωτοβουλία για την αποκατάσταση των ζημιών στο σπίτι με το τριφύλλι που καταστράφηκε από την φωτιά στην Παλλήνη!

Αναλυτικά:




«Η Θύρα 13 με πρωτοβουλία δική της αλλά και με την συνδρομή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, θα συγκεντρώσει χρηματικό ποσό, που θα διατεθεί για την αποκατάσταση ζημιών του περίφημου σπιτιού με τα τριφύλλια στην Παλλήνη, όπου υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή από την φωτιά.




Η αρχή θα γίνει τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, από τις 18.00 έως τις 21.00, θα είμαστε έξω από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μαζί με την πρωτοβουλία του Αριστοτέλη Μπενόγλου με στόχο να μαζευτούν τρόφιμα, ρούχα και χρήματα και ότι άλλο χρειάζεται.




Για όποιον δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στην λεωφόρο και θέλει να βοηθήσει θα μπορεί να το κάνει μέσω των συνδέσμων. Η κατοικία του Κ.Αργύρη είναι ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας.

Για περισσότερες πληροφορίες στους συνδέσμους, από κοντά, είτε στις σελίδες τους στα social.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News