«Η Θύρα 13 θα είναι πάντα στην καρδιά μου»

«Η Θύρα 13 θα είναι πάντα στην καρδιά μου»

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και ηγέτης της Πολωνίας, η οποία έκανε υπέρβαση στο Ευρωμπάσκετ με την κατάκτηση της 4ης θέσης, αναφέρθηκε στο πράσινο παρελθόν του!

Ο Σλότεραμέσως μετά το τέλος του μικρού τελικού με τους Γερμανούς στη μεικτή ζώνη, μίλησε στην ιστοσελίδα sdna.gr.

Όπως είπε «θέλαμε εννοείται το χάλκινο μετάλλιο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι περήφανος για την συνολική μας παρουσία. Προσπαθήσαμε κόντρα στην Γερμανία, επανήλθαμε με τα μεγάλα μας τρίποντα, αλλά δεν φτάσαμε μέχρι το τέλος. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι είμαι περήφανος για την πορεία μας

Εξ αρχής δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα αλλά όσο πέρναγε το τουρνουά είχαμε καλές στιγμές που μας έκαναν να πιστεύουμε σε ακόμη καλύτερα πράγματα. Δεν τα καταφέραμε με την Γερμανία, αλλά η τέταρτη θέση δεν είναι κακό τελείωμα. Ηταν ένα σπουδαίο τουρνουά για μας».

Μήνυμα, είχε να στείλει και στον Παναθηναϊκό. Και ειδικά στον κόσμο του «τριφυλλιού», που δεν ξεχνάει ποτέ: «Τους εύχομαι καλή τύχη αυτή την σεζόν. Η Θύρα 13 θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Τους θρέφω αγάπη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News