Η θέση του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Η απονομή και η αποθέωση για τον κυρίαρχο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (vids, pics)

Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη των 14 ομάδων της EKO Basket League αποφασίστηκε να διακοπεί οριστικά το Πρωτάθλημα.

Η κοινή πλεύση και τοποθέτηση των εκπροσώπων των ομάδων ήταν πως δεδομένης της κατάστασης με τον κορονοϊό το Πρωτάθλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί και ως εκ τούτου αποφασίστηκε από κοινού η οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος.

Αυτό που απομένει είναι να κατατεθεί ολοκληρωμένη πρόταση στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας με την ΕΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έγινε συζήτηση σχετικά με την ανάδειξη του Πρωταθλητή. Αλλωστε, δεν ενδιαφέρει ούτε τον Παναθηναϊκό ούτε την ΑΕΚ το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Κάτι που τιμά τον Παναθηναϊκού, αφού τη δεδομένη στιγμή είναι πρώτος στη βαθμολογία. Αλλωστε, όπως τονίζει σε κάθε ευκαιρία ο Οργανισμός του τριφυλλιού, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι εξελίξεις με τον κορονοϊό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News