Η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις εκλογές της ΕΠΟ

Κλειστά τα γραφεία στο ΟΑΚΑ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανταποκρίθηκε στο αίτημα του gazzetta.gr και παρέθεσε την άποψή της για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

α) «Δεν προσδοκούμε απολύτως τίποτα αν δεν εκλεγεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τους άλλους τέσσερις πρωταθλητές Ευρώπης. Σε αντίθετη περίπτωση θα παραμείνει η κυριαρχία και ο έλεγχος των ΕΠΣ από διαφορετικές ομάδες κάθε φορά. Για εμάς εκεί αρχίζει και τελειώνει η διαφθορά. Oι προσδοκίες μας είναι η ΕΠΟ να ακολουθήσει τις επιταγές της ολιστικής μελέτης της UEFA για την ελληνική κυβέρνηση με βασικότερο θέμα τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης επιτροπής ποδοσφαίρου στην οποία θα συμμετέχουν οι επαγγελματικές ομάδες, οι εκπρόσωποι της διαιτησίας και των ποδοσφαιριστών και θα διοικείται από τεχνοκράτη διευθυντή. Τα πράγματα θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα: Οι επαγγελματίες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και οι ερασιτέχνες στο ερασιτεχνικό”

β) «Η μόνη ελπίδα για να ξεφύγει οριστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο από την διαφθορά είναι η εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη και των άλλων τεσσάρων πρωταθλητών του EURO 2004».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News