Η θέση της Λαμίας για το «μπλόκο» στους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Η θέση της Λαμίας για το «μπλόκο» στους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε αποκλειστικά στο SDNA για το μπλόκο στους φίλους του «τριφυλλιού».

«Δεν υπήρχε καμία απολύτως συννενόηση με τον Παναθηναϊκό πριν από την έναρξη του αγώνα για την είσοδο οργανωμένων οπαδών του. Στο γήπεδο βρέθηκαν μεμονωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού, όχι όμως και οργανωμένοι όπως συνέβη σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Λαμίας κόντρα στις μεγάλες ομάδες.

Στο γήπεδο δεν υπήρχε κενή θύρα για την παρουσία οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού και δεν υπήρχε περίπτωση να δώσουμε εμείς ως Λαμία άδεια για την είσοδό τους ανάμεσα σε μεμονωμένους φιλάθλους.

Η αστυνομία μου ζήτησε να πάρω εγώ την ευθύνη και να τους βάλω μέσα κάτι που δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω.

«Επαναλαμβάνω πως με τον Παναθηναϊκό δεν υπήρχε καμία συννενόηση πριν το ματς για την παρουσία δικών του οργανωμένων οπαδών στο γήπεδο.




Η Αστυνομία τους συνόδεψε όπως προανέφερα από τα διόδια στο γήπεδο και δεν έκανε σωστά τη δουλειά της ρίχοντας την ευθύνη σε μένα για την είσοδό τους.

Δεν έχουμε τίποτα ως Λαμία με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Δεν δεχόμαστε μετακίνηση οργανωμένων οπαδών στο μικρό γήπεδο μας.

Με τις…πλάτες της αστυνομίας έγιναν όσα έγιναν, διότι κάποιοι πίστεψαν πως είναι άτυπη κυβέρνηση στην Ελλάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News