Η τεράστια αλλαγή στο Instagram του Χεζόνια! (pic)

«Βόμβες» Χεζόνια, τα ρίχνει στον ΠΑΟ: «Σε πανικό ο σύλλογος - Δεν μου μίλησε κανείς!» (vid)

Ο Μάριο Χεζόνια ανέφερε πως έχει στο πλάι του 15.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού, ωστόσο, μάλλον, τόσοι του λείπουν από το Instagram από την ημέρα που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Ένα τεράστιο μέρος του κόσμου του Παναθηναϊκού είχε εγκαταλείψει τον Κροάτη φόργουορντ από την ημέρα που απέρριψε την πρόταση του Τριφυλλιού. Μετά τη συνέντευξη του στο Basketnews, οι «followers» μειώθηκαν κι άλλο!

Όσο ανήκε στον Παναθηναϊκό, ο Χεζόνια μετρούσε 126.000 «ακόλουθους». Το βράδυ της Τετάρτης μετράει 112.000 «ακόλουθους», δηλαδή 14.000 λιγότερους!

Αν συνυπολογίσουμε πως κέρδισε μερικούς Ρώσους με τη μεταγραφή του στην Ούνιξ κι άλλους μπασκετικούς από τους αγώνες του με την Εθνική Κροατίας, καταλαβαίνει κανείς πόσοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τον «έσβησαν» από το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η τεράστια αλλαγή στο Instagram του Χεζόνια! (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News