Η τελευταία ομιλία Ουζουνίδη στους παίκτες

Ουζουνίδης: «Περιμένω να βρεθεί μια λύση γιατί έχει κουράσει η κατάσταση, πιστεύω θα αλλάξει η διοίκηση»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προπόνησε χθες για τελευταία φορά τον Παναθηναϊκό και θα συναντηθεί σήμερα με την διοίκηση για το τυπικό σκέλος. Τι είπε στους παίκτες;

Η χθεσινή βραδιά ήταν άκρως συγκινητική για όλα τα μέλη του πράσινου συγκροτήματος, όμως, κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλησαν να τον αποχαιρετίσουν με τον τρόπο που του άξιζε και παράλληλα να ευχηθούν καλή πορεία και στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στην Μπενφίκα. Εξάλλου, ο τελευταίος ήταν εκείνος που διοργάνωσε το τραπέζι.

Ο Ουζουνίδης φρόντισε να τονώσει το ηθικό όσων θα μείνουν στον Παναθηναϊκό λέγοντας:

«Σήμερα τελειώνει μια δύσκολη χρονιά, που με διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα πράγματα και να πετύχουμε κάποιους στόχους. Σας ευχαριστώ όλους. Όσοι μείνετε στην ομάδα εύχομαι να φέρετε τον σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται. Εσείς που θα φύγετε να έχετε καλή συνέχεια στη καριέρα σας », ήταν τα λόγια του Ουζουνίδη, σύμφωνα με την Πράσινη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News