Η τελευταία ευκαιρία του Μολό

Η τελευταία ευκαιρία του Μολό

Ο Γιόαν Μολό δεν θα έχει άλλη ευκαιρία να παίξει στον Παναθηναϊκό, πρέπει να εκμεταλλευτεί τον …χώρο που του δημιουργεί ο Λάζλο Μπόλονι.

Όταν υπέγραψε στο τριφύλλι το καλοκαίρι του 2019 τα Μέσα σκιαγράφησαν το προφίλ ενός παίκτη – μαχητή που έψαχνε ευκαιρία για το δικό του προσωπικό restart. O Γιώργος Δώνης αναζητούσε εξτρέμ που θα έδινε ποιότητα, θα ήταν καλός στο «ένας εναντίον ενός» και θα είχε ταχύτητα.

Ο Μολό έχει αυτό ακριβώς το πακέτο. Ιδιαίτερα ταλαντούχος, αποφασιστικός, γρήγορος και με καλή ντρίμπλα. Η τεχνική κι η ποιότητά του έμοιαζαν με πολυτέλεια για τον μνημονιακό Παναθηναϊκό, ωστόσο, υπάρχει μία λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά.

Το μυαλό του ποδοσφαιριστή δεν… στέκει καλά, ευερέθιστος κι έτοιμος να τσακωθεί με τους πάντες, δεν στέριωσε σε κανένα σύλλογο, ίσως γιατί κανείς δεν έψαξε να βρει το κουμπί του. Ο Νίκος Νταμπίζας του έδινε την ευκαιρία να αισθανθεί και πάλι σημαντικός σε μία ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σε μια συνέντευξη είχε εξηγήσει πως πλέον για εκείνον δεν αποτελούν προτεραιότητα τα χρήματα λέγοντας «Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο, δεν είμαι πια σε ένα παραλήρημα να κοιτάζω μόνο τον τραπεζικό μου λογαριασμό». Ξεκίνησε καλά, σκόραρε στο αιώνιο ντέρμπι και μετά έπεσε σε δυσμένεια με τον Γιώργο Δώνη να τον θεωρεί…κακό παιδί (επειδή λούφαρε σε κάποιες ασκήσεις) και να προτιμά στη θέση του τον…Ούφε Μπεκ!

Ο Μπόλονι γνωρίζει καλά τον παίκτη και λογικά θα γνωρίζει να τον χειριστεί, είναι κομβικής σημασίας να πάρει πράγματα η ομάδα από τους εξτρέμ της μιας και πλην του Χατζηγιοβάνη, Αϊτόρ και Βιγιαφάνιες αγνοούνται.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News