Η τελευταία ευκαιρία του Φόστερ

Η τελευταία ευκαιρία του Φόστερ

Στον πρώτο γύρο ο “αιώνιος” ήταν καλύτερα διαβασμένος, πιο αποφασισμένος και συγκεντρωμένος με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με 78-71.

Στον πρώτο γύρο ο “αιώνιος” ήταν καλύτερα διαβασμένος, πιο αποφασισμένος και συγκεντρωμένος με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με 78-71.

Οι αντίπαλοι έλεγξαν το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα στο σκορ, αντίθετα, οι πράσινοι βιάστηκαν να τελειώσουν τις φάσεις με αποτέλεσμα να πετάξουν στα σκουπίδια την προσπάθειά τους για ολική επαναφορά, παρότι Παπαπέτρου, Νέντοβιτς.

Σαντ-Ρος και Σάικς είχαν 2/18 τρίποντα στο σύνολο! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε 14 πόντους μεν, αλλά ήταν άστοχος τη στιγμή που οι οικοδεσπότες επιχειρούσαν την μεγάλη αντεπίθεση, με τον Μάρκους Φόστερ (15π., 5ρ.) να είναι η μοναδική -ουσιαστικά- αξιόπιστη λύση στην επίθεση.

Απόψε ο Αμερικανός παίζει την τελευταία του ζαριά όσον αφορά την παραμονή του στο σύλλογο, τέτοια παιχνίδια ανεβοκατεβάζουν καριέρες κι όσο κι αν ο Μάρκους διαβάζει ότι υπάρχουν σκέψεις αντικατάστασής του, σύμμαχος του είναι το ταμείο (που είναι…μείον), μόνο που σύντομα πρέπει να προκαλέσει κι ο ίδιος την τύχη του.

Λογικά σήμερα θα τον εμπιστευτεί περισσότερο ο Κάτας που ελλείψει Νέντοβιτς δεν έχει και πολλές σταθερές για να απειλήσει το αντίπαλο καλάθι.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News