Η συζήτηση με Χατζηγιοβάνη και η σημαντική αύξηση αποδοχών

Δεύτερο τέρμα ο Χατζηγιοβάνης, 2-2 ο Παναθηναϊκός (δείτε το γκολ)

Σε νέα επέκταση συμβολαίου ενός «δικού» του παιδιού προχωρά ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι μετά τον Αλεξανδρόπουλο πρόκειται κάνουν ανάλογη κίνηση και με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Φυσικά και σε αυτή την εξέλιξη έχει παίξει μεγάλο ρόλο ο νέος τεχνικός της ομάδας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εξαιρετική εντύπωση για τον Έλληνα άσο και εκτιμά αρκετά τις ικανότητές του. Έτσι μετά από σχετική εισήγηση του οι διοικούντες πρόκειται να προχωρήσουν σε επέκταση συμβολαίου και με τον Χατζηγιοβάνη.

Σύμφωνα με τη Sportday, η διάθεση που υπάρχει απ την πλευρά του Παναθηναϊκού είναι να ξεκινήσουν οι επαφές με την πλευρά του Χατζηγιοβάνη μέχρι τα μέσα Ιουνίου με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να προτείνουν επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2024 με σημαντική αύξηση των αποδοχών του προκειμένου να υπάρχει και μεγαλύτερη μισθολογική ισορροπία εντός των αποδυτηρίων.

Στόχος μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία 18 Ιουλίου να υπάρχει έστω και προφορική συμφωνία σε όλα τα επίπεδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News