«Αυτή είναι η συμφωνία Γιαννακόπουλου – Κυβέρνησης για τον Βοτανικό»

Έγινε νέα συνάντηση Κυβέρνησης - Athens Alive

Σύμφωνα με δημοσίευμα, Κυβέρνηση και Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήρθαν σε συμφωνία για το Βοτανικό…

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sdna.gr, υπάρχει συμφωνία για γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά και μπάσκετ.

Πιο αναλυτικά αναφέρει: «Παναθηναϊκός και Πολιτεία κατέληξαν σε συμφωνία για την δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου ποδοσφαίρου και απέμενε το τελικό ΟΚ για την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ που θα φιλοξενούσε τον Εξάστερο.

Παράλληλα με το γήπεδο του ποδοσφαίρου, ο νόμος που έχει ψηφιστεί προβλέπει και την κατασκευή ενός κλειστού γηπέδου για τον Ερασιτέχνη.

Το πιο σημαντικό όμως είναι το ΟΚ που δόθηκε από την Πολιτεία στον απαράβατο όρο τον οποίο έθεσε η πλευρά του Παναθηναϊκού για να προχωρήσει το πλάνο.

Ένα γήπεδο 15.000 θέσεων αποκλειστικά για μπάσκετ που θα αποτελούσε την έδρα του τριφυλλιού, ολοκληρώνοντας έτσι το πράσινο παζλ και δημιουργώντας μια μικρή Παναθηναϊκή Πόλη.

Ωστόσο, μετά την ετυμηγορία της κάλπης και την νέα ισορροπία δυνάμεων που έχει διαμορφωθεί στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, όλα αυτά είναι πλέον στον αέρα, καθώς είναι άγνωστο τι θα απογίνει η υπάρχουσα συμφωνία σε περίπτωση που, όπως μοιάζει πολύ πιθανό, από την 8η Ιουλίου υπάρξει νέα κυβέρνηση στην χώρα».

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα εδώ…

Eλέγξτε επίσης

Αυτή είναι η νέα φανέλα του μπασκετικού Παναθηναϊκού; (pic)

Αυτή είναι η νέα φανέλα του μπασκετικού Παναθηναϊκού; (pic)

Διέρρευσε η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού, που θα φορεθεί για πρώτη φορά στο τουρνουά Παύλος …

Ένα σχόλιο

  1. ΒΑΖΕΛΟΣ -19 /11/1966

    TO SITE- SDNA- TOY ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ -2/6/19 ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ -Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ–ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ..19/11/1966.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.