«Αυτή είναι η συμφωνία Γιαννακόπουλου - Κυβέρνησης για τον Βοτανικό»

Έγινε νέα συνάντηση Κυβέρνησης - Athens Alive

Σύμφωνα με δημοσίευμα, Κυβέρνηση και Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήρθαν σε συμφωνία για το Βοτανικό…

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sdna.gr, υπάρχει συμφωνία για γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά και μπάσκετ.

Πιο αναλυτικά αναφέρει: «Παναθηναϊκός και Πολιτεία κατέληξαν σε συμφωνία για την δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου ποδοσφαίρου και απέμενε το τελικό ΟΚ για την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ που θα φιλοξενούσε τον Εξάστερο.

Παράλληλα με το γήπεδο του ποδοσφαίρου, ο νόμος που έχει ψηφιστεί προβλέπει και την κατασκευή ενός κλειστού γηπέδου για τον Ερασιτέχνη.

Το πιο σημαντικό όμως είναι το ΟΚ που δόθηκε από την Πολιτεία στον απαράβατο όρο τον οποίο έθεσε η πλευρά του Παναθηναϊκού για να προχωρήσει το πλάνο.

Ένα γήπεδο 15.000 θέσεων αποκλειστικά για μπάσκετ που θα αποτελούσε την έδρα του τριφυλλιού, ολοκληρώνοντας έτσι το πράσινο παζλ και δημιουργώντας μια μικρή Παναθηναϊκή Πόλη.

Ωστόσο, μετά την ετυμηγορία της κάλπης και την νέα ισορροπία δυνάμεων που έχει διαμορφωθεί στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, όλα αυτά είναι πλέον στον αέρα, καθώς είναι άγνωστο τι θα απογίνει η υπάρχουσα συμφωνία σε περίπτωση που, όπως μοιάζει πολύ πιθανό, από την 8η Ιουλίου υπάρξει νέα κυβέρνηση στην χώρα».

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα εδώ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News