«Η συμφωνία για το ΟΑΚΑ με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη λύση»

Υποκλίθηκε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Κοζέρ!

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της ξιφασκίας, Γ. Λιγνός, σχολίασε την χθεσινή συμπόρευση Πολιτείας, ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ΕΟΕ για την χρήση του ΟΑΚΑ.

Για την συμφωνία, ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας ξιφασκίας, Γ. Λιγνός, ανέφερε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr:

«Είναι περίπου 30 στρέμματα και ανήκει στην ΓΓΑ ο χώρος. Θα γίνει, απ’ όσο ενημερωθήκαμε, με διαδικασίες fast track και το κονδύλι είναι εξασφαλισμένο.

Το θετικό είναι ότι και ο Παναθηναϊκός ήταν θετικός στην συνάντηση που είχαμε και μέχρι να γίνουν οι νέες εγκαταστάσεις, θα παραμείνουμε κανονικά στον χώρο που βρισκόμαστε. Είναι μία καλή συμφωνία για εμάς πάνω στην οποία δουλεύαμε καιρό και ο κ. Αυγενάκης ασχολήθηκε καιρό με το συγκεκριμένο ζήτημα και έδωσε λύση.

Είναι η καλύτερη λύση γιατί μιλάμε για ένα καινούργιο στάδιο και μέσα στο ΟΑΚΑ.

Και από την στιγμή που δεν υπάρχει θέμα έξωσης, όλα είναι καλά. Ανοίγουμε έτσι ένα νέο κεφάλαιο για την ξιφασκία για τα επόμενα 50 χρόνια».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News