Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ρίβερς για τον τραυματισμό του

«Θέλαμε να παίξουμε για να δοξάσουμε το όνομά τους»

Ο Κέι Σι Ρίβερς συγκλονίζει με τις δηλώσεις του για τον τραυματισμό που υπέστη και εμφανώς επηρέασε την παρουσία του στα παρκέ…

Αναλυτικά όσα δήλωσε μεταξύ άλλων στο gazzetta.gr για τον τραυματισμό του:

-Φαίνεται πώς ανεβάζεις στροφές στα τελευταία ματς. Έχεις αποκτήσει αυτοπεποίθηση;

«Πάντα έχω αυτοπεποίθηση. Ακόμα και στην προπόνηση! Απλά ο κόσμος τώρα αρχίζει να το αντιλαμβάνεται πάλι μετά τον τραυματισμό που είχα στον ώμο. Για την ακρίβεια το πρόβλημα είχε να κάνει με το νεύρο. Δεν μπορούσα καλά καλά να πιάσω τη μπάλα και να σουτάρω. Ο απλός κόσμος και οι φίλαθλοι δεν μπορούσαν να το καταλάβουν αυτό το πράγμα και έλεγαν ότι απλά ήταν ένας τραυματισμός στον ώμο. Όχι. Το νεύρο επηρέαζε κάθε μου κίνηση και ουσιαστικά είχε αλλοιωθεί τελείως ο μυς μου! Ουσιαστικά τις τελευταίες δύο με τρεις εβδομάδες άρχισα και πάλι να σηκώνω βάρη, από τα παιχνίδια στη Μαδρίτη. Τώρα έχω αρχίσει και πάλι να δυναμώνω και να επιστρέφω στην κανονικότητά μου».

-Έδινες την εντύπωση πάντως ότι φοβόσουν να σουτάρεις. Ήσουν διστακτικός. Ήταν έτσι τα πράγματα;

«Δεν είχα αρκετή δύναμη. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι είμαι σουτέρ. Όμως τώρα επέστρεψα και θεωρώ ότι έχω αποκτήσει και πάλι τον κανονικό ρυθμό που ήθελα. Να σου πω την αλήθεια ήθελα να έχουμε και Game 5 απέναντι στη Ρεάλ γιατί είχα αρχίσει να νιώθω πολύ καλά και πίστευα ότι μπορούσα να βοηθήσω πολύ την ομάδα να πάει στο Final 4. Όμως τα πάντα συμβαίνουν για κάποιον λόγο και είμαι και πάλι πίσω…»

-Βρίσκεις ρυθμό πλέον; Είσαι στο επίπεδο που θέλεις;

«Στα τελευταία ματς έχω αποκτήσει τον ρυθμό μου, είμαι αισιόδοξος, η ομάδα όλη είναι αισιόδοξη και πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά στη συνέχεια. Είναι δύσκολο και δεν μπορεί να το καταλάβει ο κόσμος. Να ξυπνάς το πρωί και να νιώθεις ότι δεν μπορείς να κουνήσεις καθόλου τον ώμο σου. Σαν να μην τον νιώθεις καθόλου. Σαν να μην βρίσκεται στη θέση του. Πονούσα πολύ. Και είναι περίεργο πώς ένα τόσο μικρό νεύρο να κάνει τόσο μεγάλη ζημιά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News