Η σωτηρία του Παναθηναϊκού περνάει από την...κυβέρνηση!

Ζωντανεύει και πάλι ο Παναθηναϊκός - Να σταματήσει επιτέλους η μιζέρια

Η σωτηρία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, είτε μέσω του “Athens Alive”, είτε -το πιο πιθανό για την ώρα- μέσω της “Pan Asia” περνάει από την κυβέρνηση!

Ήταν εδώ και καιρό γνωστό πως η κυβέρνηση έψαχνε υποψήφιους αγοραστές για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να μην “σκάσει” το “τριφύλλι” στα χέρια της.

Οι κυβερνώντες, μέσω του Βίκτωρ Ρέστη, βρήκαν την “Pan Asia” και τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, τον οποίον δελέασαν με διευκόλυνση στο γηπεδικό (σ.σ. Βοτανικός) και με δουλειές Real Estates για αυτόν και τους επενδυτές. Είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα ολοκληρωθεί το deal χωρίς να επιβεβαιώσει η κυβέρνηση στο Ασιατικό fund πως όντως θα παραχωρήσει τα συγκεκριμένα έργα.

Από την άλλη, το fund του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν έχει διάθεση να μπει στην ΠΑΕ χωρίς να υπάρχουν άδειες για την υλοποίηση του “Athens Alive” και το έδειξαν και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν “ψήνονται” να μπουν χωρίς άδειες και περασμένα νομοσχέδια από την κυβέρνηση, καθώς δεν ενέδωσαν στις πιέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για να γίνει νωρίτερα το “μπάσιμο”. Από την άλλη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει την πρόθεση του να πάρει -και- την ΠΑΕ (έχοντας ήδη τον Ερασιτέχνη και το μπάσκετ) μόνος του, χωρίς το project του Athens Alive.

Άρα, καταλήγουμε, πως η σωτηρία του Παναθηναϊκού περνάει από την…κυβέρνηση!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News