Η Ρεάλ δεν είναι... Ζαλγκίρις - Ήττα για τον Παναθηναϊκό πριν την ενίσχυση!

Η Ρεάλ δεν είναι... Ζαλγκίρις - Ήττα για τον Παναθηναϊκό πριν την ενίσχυση!

Δεν το πίστεψε εξ αρχής ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ, τον πήρε η… κατηφόρα από το ημίχρονο και στην επανάληψη δεν κατάφερε να πετύχει πολλά (83-68). Έπαιξε στο τέλος ο Αβδάλας.

Το Τριφύλλι έκανε ένα ακόμη νωθρό ξεκίνημα στη σεζόν ανήμπορο να σκοράρει στα πρώτα 2,5 λεπτά της αναμέτρησης. Η Ρεάλ απέκτησε γρήγορα ένα προβάδισμα 7-0 στο παιχνίδι για να έρθει το πρώτο καλάθι για τους «πράσινος» με κοντινό lay up του Γουόλτερς (7-2). Ένα τρίποντο του Μπέικον σταμάτησε το νέο σερί 8-0 των Μαδριλένων (15-5). Με την είσοδο των Παπαγιάννη και Λι το Τριφύλλι έριξε τη διαφορά σε μονοψήφιο (23-14) με το δεύτερο τρίποντο του Μπέικον.

Το έργο για τον Παναθηναϊκό δεν άλλαξε ούτε στη β’ περίοδο. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε ξέφρενο επιθετικό ρυθμό στην επίθεση, ενώ το Τριφύλλι έκανε αρκετά λάθη (9). Οι Ισπανοί πήγαν στο +21 στο 1:43 για το φινάλε (46-25). Τρίποντο του Γκριγκόνις μείωσε την απόσταση στους 18 (48-30).

Στο β’ ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο συγκροτημένος, τουλάχιστον σε σχέση με τις πρώτες δύο περιόδους. Μακρινό τρίποντο του Μπέικον έστειλε τον Παναθηναϊκό στο -13 από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στη συνέχεια ακολούθησε μια λάθος πάσα του Γκουντάιτις με αποτέλεσμα η αντεπίθεση στο σκορ να έχει πρόωρη λήξη (64-47).

Απίθανο κάρφωμα του Μπέικον χειροκροτήθηκε μέχρι και από την ισπανική εξέδρα (68-55). Νέο κάρφωμα με τα δύο χέρια του Γκουντάιτις έφερε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι (68-57). Το Τριφύλλι στην τελευταία περίοδο δεν έδωσε συνέχεια στην καλή απόδοσή του και δεν είχε σωστές λύσεις κυρίως στην επίθεση. Ο Ράντονιτς έβαλε στο τελευταίο 1,5 λεπτό τον Αβδάλα. Ο Λι με καλάθι και φάουλ έκανε το 80-68. Το ματς έληξε 83-68.

Η Ρεάλ δεν είναι... Ζαλγκίρις - Ήττα για τον Παναθηναϊκό πριν την ενίσχυση!

Τα δεκάλεπτα: 26-14, 48-30, 68-57, 83-68

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News