Η ψυχολογία που εκθέτει και αδικεί!

Η ψυχολογία που εκθέτει και αδικεί!

Η απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος έγινε ώστε ο Παναθηναϊκός να μην πέσει θύμα ιδεοληψιών: οι ιδεοληψίες, δηλαδή η ανικανότητα να εκτιμήσεις σωστά την πραγματικότητα, είναι χειρότερο πράγμα από τις αγωνιστικές αδυναμίες.

Πάνω στις αγωνιστικές αδυναμίες δουλεύεις: οι ιδεοληψίες δεν σ’ αφήνουν ούτε να τις δεις. Έπεσε όλος ο κόσμος πάνω στον Ισπανό για την έμπνευσή του να παίξει με δύο φορ που δεν μαρκάρουν και θέλουν τη μπάλα στα πόδια για να απειλήσουν, είδαμε ότι και ο διάδοχός του έκανε τα ίδια κόντρα στο Βόλο.

Το καλύτερο ματς Μακέντα και Καρλίτος καταγράφηκε επί…Συλαϊδόπουλου στο 2-2 του Ηρακλείου, στα άλλα παιχνίδια οι αριθμοί τους ήταν ανύπαρκτοι.

Ο Μπόλονι ζήτησε διορία μερικών αγώνων για να καταλάβει τι υλικό έχει στα χέρια του κάτι που μας προϊδεάζει και γι άλλες γκέλες, τουλάχιστον ας γίνει ότι είναι να γίνει ώστε το κλαμπ να βρει ένα αγωνιστικό μπούσουλα και να τον υπηρετήσει.

Επιμένουμε ότι το ρόστερ μόνο κακό δεν είναι κι οι παίκτες αδικούν τους εαυτούς τους όντας τόσο μακριά από τις θέσεις που βγάζουν στην Ευρώπη.

Δεν ξέρουμε αν οι παράγοντες διάλεξαν τον Μπόλονι γιατί κατάλαβαν ότι χρειάζεται ένας προπονητής που να γνωρίζει από διαχείριση φιλόδοξων αλλά προβληματικών ομάδων. Αυτό που ελπίζουμε είναι ο πρακτικός Ρουμάνος να μην υπερεκτιμήσει ούτε το υλικό του, ούτε τις δυνατότητές του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News