Η πρόβλεψη για το μπάτζετ της νέας σεζόν

Η πρόβλεψη για το μπάτζετ της νέας σεζόν

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το μπάτζετ.

Ερώτηση: Επειδή δουλεύετε πάρα πολλές ώρες για τον σχεδιασμό, υπάρχει μια πρώτη εικόνα σαν βάση για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν.

Απάντηση:

«Προφανώς υπάρχει μια βάση που κινούμαστε. Την προηγούμενη Παρασκευή δουλέψαμε πάνω στις βάσεις, για να αρχίσει ο σχεδιασμός. Αυτό θα χτίζεται μέρα με την μέρα. Έχουμε κάνει κάποιες προβλέψεις. Συζητώντας και με τους χορηγούς και με τις προσπάθειες που θα κάνουμε και θα δούμε. Θέλουμε να βγάλουμε διαρκείας με ένα ποσοστό, ενημερώνοντας τον κόσμο πως υπάρχει ο κίνδυνος να μην μπουν στο γήπεδο. Οι βάσεις έχουν μπει. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Προχωρώντας ίσως αλλάζουν και τα δεδομένα».

Έχετε μια βάση στο μπάτζετ, με την οποία θα κινηθείτε. Είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει κάποια οικονομική υπέρβαση. Τι θα πείτε στον προπονητή σε ό,τι αφορά στις μεταγραφές;
«Μπορεί να θεωρείται αδόκιμο το σχήμα. Αυτό υπάρχει. Είμαστε πρόθυμοι να φάμε το ξύλο. Εμείς θα προχωρήσουμε. Αν βρεθεί κάποιος καλύτερος, ευχαρίστως να του παραχωρήσω τη θέση μου. Στον Βόβορα έχουμε δώσει το μίνιμουμ του μπάτζετ. Μόνο παραπάνω μπορούμε να πάμε πλέον».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News