Η πρώτη θέση της Λιλ στο Champions League και ο... Σεχ Νιάς!

Ξεκίνησε συζητήσεις με την Λιλ για Νιάς ο Ντρεοσί!

Τα πλάνα της Λιλ ενόψει Ιανουαρίου ενδέχεται να αλλάξουν, αν εκείνη τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου του Champions League.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας με τον Νιάς στον πάγκο, επικράτησαν με 1-0 της Σάλτσμπουργκ και την τελευταία αγωνιστική έχουν το πάνω – χέρι για την πρώτη θέση στον όμιλο με Σεβίλλη και Βόλφσμπουργκ βρισκόμενοι στους 8 βαθμούς.

Αν καταφέρουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή και τερματίσουν στην πρώτη θέση, θα γίνουν πιο ελκυστικοί στην αγορά και θα έχουν και αυξημένο μπάτζετ από τα έσοδα.

Εδώ, τίθεται το ερώτημα τι θα γίνει με τον Νιάς. Η Λιλ θα θελήσει να παίξει «μπάλα» top επιπέδου τον Ιανουάριο και να φέρει μέσο… από το πάνω ράφι, μιας και η Μίλαν φλερτάρει με την απόκτηση του Ρενάτο Σάντσες.

Συνεπώς, δεν θα υπολογίζει για τη φετινή σεζόν, το νεαρό μέσο που βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Το… πιο λογικό είναι να τον στείλει σε άλλη ομάδα ως δανεικό με οψιόν αγοράς (λέγεται γύρω στα 2 εκατ. ευρώ). Δεν θα βιαστεί, αλλά θα το κάνει μέσα στον Γενάρη.

Όμως, και βάσει της ευρωπαϊκής της πορείας, η Λιλ σίγουρα, δεν θα κινηθεί να πάρει κάτι… παραπάνω αγωνιστικά από τον Νιάς, παρά το γεγονός πως πήρε καλό χρόνο συμμετοχής την περασμένη εβδομάδα απέναντι στη Μονακό (2-2) από το δεύτερο μισό της σεζόν και μετά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News