Η πρώτη «νίκη» των Πογιάτος & Ρόκα είναι...εκτός γηπέδων!

Πογιάτος: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Ο Παναθηναϊκός γράφει νέα, πλέον, σελίδα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη, με τον Ντάνι Πογιάτος και τον Τσάβι Ρόκα να είναι τα απόλυτα αφεντικά του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το πρώτο στοίχημα που είχαν μπροστά τους, και στο οποίο λίγοι έδωσαν σημασία, ήταν το εξωαγωνιστικό.

Επί Γιώργου Δώνη ο Παναθηναϊκός ήταν ο ορισμός της οικογένειας, με το κλίμα μεταξύ τεχνικού τιμ και παικτών να είναι εξαιρετικό.

Στις πρώτες ημέρες τις προετοιμασίας -και χωρίς να έχει χρειαστεί ως τώρα να διαχειριστούν κάποια μεγάλη κρίση- οι Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα δείχνουν να κερδίζουν το πρώτο κλίμα, αυτό της ατμόσφαιρας των αποδυτηρίων.

Οι παίκτες, όπως φαίνεται τόσο και από τα προσωπικά τους posts στα social media, όσο και από τα όσα ανεβάζουν οι λογαριασμοί της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δείχνουν να έχουν εξαιρετικές σχέσεις τόσο μεταξύ τους όσο και με το τεχνικό τιμ.

Το ίδιο μπορεί να διαπιστώσει κανείς και για τη χημεία τεχνικού τιμ – ποδοσφαιριστών από τα παρασκηνιακά ρεπορτάζ και τα διάφορα video από τις προπονήσεις που έχουν διαρρεύσει σε διάφορες ιστοσελίδες. Ενδεικτικό είναι πως πολλοί ποδοσφαιριστές αναφέρουν σε συζητήσεις με συμπαίκτες τους πως η προσέγγιση του Πογιάτος είναι πιο προσιτή και πιο κατανοητή ενώ από του Δώνη, ενώ ακόμη ένα ενδεικτικό παράδειγμα είναι η σχέση των Μακέντα – Καρλίτος.

Ο Καρλίτος ήρθε τον Γενάρη προκειμένου να πάρει τη θέση του βασικού φορ και να αφήσει τον -εξαιρετικό φέτος- Μακέντα στον πάγκο. Οι δύο παίκτες έχουν αναπτύξει σχέση ανταγωνισμού στο γήπεδο, ωστόσο εκτός αυτού είναι “αυτοκόλλητοι”, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει χωρίς να υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News