Χαφ, η πρώτη μεταγραφή που θέλει ο Δώνης

Δώνης: «Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου. Δεν θα μιλήσω τώρα, αλλά στο τέλος του πρωταθλήματος»

O Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει θέσει ως προτεραιότητά στον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού την απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να έχει ζητήσει από τον Νίκο Νταμπίζα να έχει κλείσει έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή, μέχρι τα μέσα Ιουλίου, προκειμένου να έχει τον παίκτη μαζί του στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Τη δεδομένη στιγμή έχει στο κομμάτι αυτό τους Κουρμπέλη, Χ. Δώνη, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο και υπηρεσιακά, αν χρειαστεί τον Χατζηθεοδωρίδη, ήτοι μόνο 2 παίκτες που έχουν εμπειρία στη Super League.

Κάπως έτσι, δίνει βάση πρωτίστως στα χαφ για την ενίσχυση, με ποιοτικές λύσεις που θα αναβαθμίσουν και το επίπεδο της υπόλοιπης ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News