Η πρώτη... ενδεκάδα Δώνη ενόψει ΑΕΚ!

«Πρεμιέρα» φιλικών κόντρα στη Φέγενορντ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Δώνης για πρώτη φορά μετά την καραντίνα δοκίμασε σ΄χηματα και ενδεκάδες στο Κορωπί!

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έδειξε τις πρώτες σκέψεις του εν όψει και του αγώνα με την ΑΕΚ, που όλα δείχνουν πως θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή. Προτίμησε το 4-3-3 που μετατρεπόταν συχνά σε 4-2-3-1. Οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας είχαν τη μερίδα του λέοντος στα στόπερ, ενώ στις θέσεις των μπακ οι αλλαγές ήταν αρκετές και δεν υπάρχει σαφής εικόνα. Στο κέντρο την τριάδα αποτελούσαν οι Κουρμπέλης, Δώνης και Ζαχίντ και την επιθετική τριπλέτα αποτελούσαν οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα.

Στη διάρκεια του διπλού ο Μπουζούκης χρησιμοποιήθηκε και ως δεκάρι, ο Νάγκι δεξιά και ο Ανουάρ αμυντικό χαφ. Ο Καρλίτος, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα playoffs, χρησιμοποιήθηκε κυρίως στα αριστερά της επίθεσης, αφού ο Δώνης πλην του Μακέντα δοκίμασε στην κορυφή τους Περέα και Καμπετσή. Στο δίτερμα δεν συμμετείχαν λόγω μικροπροβλημάτων οι Αγιούμπ και Μπεκ, που στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών έδειχναν σε καλή κατάσταση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News