Η πραγματική ερμηνεία των όσων είπε ο Ινσούα και η ενόχληση

Οριστικό: Αυτά τα ματς χάνει ο Ινσούα

Η ατάκα του Εμάνουελ Ινσούα γύρω από το θέμα του συμβολαίου του σήκωσε πολλή κουβέντα.

«Ο Παναθηναϊκός δεν μου κατέθεσε ποτέ επίσημα πρόταση ανανέωσης. Κι εγώ με τη σειρά μου ποτέ δεν είπα κάποιο ποσό ή νούμερο. Εδώ η αλήθεια είναι μία. Κι αυτή η αλήθεια είναι ότι περιμένω τον σύλλογο να μου κάνει τουλάχιστον μία επίσημη προσφορά για να αναλύσω το μέλλον μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στην καθαρά τυπική προσέγγιση του ζητήματος ο Αργεντινός έχει δίκιο. Οντως ο Παναθηναϊκός δεν του έχει κάνει επίσημη πρόταση δηλαδή δεν έχει στείλει εγγράφως στον ίδιο ή τον αδερφό του κι ατζέντη του προσφορά. Σύμφωνα με την Sportday, το μόνο που έχει γίνει είναι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, στις οποίες έχουν ειπωθεί ποσά, τουλάχιστον από την πλευρά του ατζέντη του.

Αυτό όμως που προκαλεί ερωτηματικά και μάλλον είναι αυτό που πραγματικά ενόχλησε τον Ινσούα, ο οποίος αρχικά δήλωσε «υπάρχουν φορές που νιώθω ότι εγώ εκτιμώ πολύ το κλαμπ και αναρωτιέμαι αν με εκτιμούν περισσότερο απ’ έξω απ’ ό,τι με εκτιμούν στον Παναθηναϊκό», είναι το γεγονός ότι κυκλοφόρησαν ποσά και αξιώσεις που δεν ισχύουν. Αλλωστε ο Ινσούα ήταν ξεκάθαρος. «Ποτέ δεν ζήτησα από τον Παναθηναϊκό χρήματα που ξέρω ότι δεν μπορεί να δώσει και να πληρώσει ο σύλλογος».

Από εκεί και πέρα, Ρόκα και Μαξ Ινσούα είχαν προγραμματίσει να τα πουν στην Αθήνα γύρω στις 15 με 20 Μαρτίου όμως πάγωσαν τα πάντα λόγω της πανδημίας. Κι όλα πια θα ξεκαθαρίσουν στην τελική επαφή που θα γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές λογικό μέσα στον Μάιο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News