Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα:

Ίδια συνταγή με το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία θα ακολουθήσει ο Γιώργος Δώνης με τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» να δείχνουν αποφασισμένοι να σβήσουν τα κακώς κείμενα της πρώτης αγωνιστικής.

Ο Έλληνας προπονητής θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με επιθετικό σχήμα 4-3-3, ενώ υπό επεξεργασία στο μυαλό του βρίσκεται το ενδεχόμενο αλλαγής προσώπου στα φτερά της επίθεσης.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας λόγω της έφεσής του στη δημιουργία (πέρυσι είχε 5 ασίστ). Πιθανότατα θα αφήσει εκτός τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, με τον οποίο και έχει δουλέψει αρκετά ο Μυτιληνιός εξτρέμ στην ίδια ενδεκάδα στην προετοιμασία.

Από κει και πέρα, ο Γιάννης Μπουζούκης – εκτός απροόπτου – θα βρεθεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στον πάγκο, γεγονός που πιστοποιεί ότι οι πράσινοι έχουν λύσεις, τη στιγμή που ο συναγωνισμός εντός του γκρουπ έχει αυξηθεί.

Ο Μακέντα θα βρεθεί κανονικά στην κορυφή της επίθεσης, καθώς οι ενοχλήσεις στη μέση υποχώρησαν και δεν φάνηκαν αρκετές για να τον κρατήσουν εκτός δράσης.

Δεν υπολογίζονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο τραυματίας Μπεκ, καθώς και οι Περέα και Σένκεφελντ, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι.

Η πιθανή ενδεκάδα:

Διούδης, Ινσούα, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Δώνης, Κουρμπέλης, Ζαχίντ, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα

Στον πάγκο:

Κότσαρης, Νούνιες, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Μολό, Ζαγαρίτης, Βέργος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News