Η πιθανή ενδεκάδα με Παναιτωλικό

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-2 (Highlights/vid)

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως έχει σχεδόν καταλήξει στα πλάνα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19:30).

Τη θέση του τραυματία Ζαχίντ διεκδικούν ούτε λίγο ούτε πολύ τέσσερις παίκτες, με επικρατέστερους τους Καμπετσή και Περέα και αουτσάιντερ τους Μολό και Κολοβό.

Ο τελευταίος χθες μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας κι αν και σήμερα δεν έχει ενοχλήσεις θα είναι στην αποστολή, αλλά δύσκολα και στο βασικό σχήμα. Πιθανώς οι καιρικές συνθήκες και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου να παίξουν ρόλο στην απόφαση του προπονητή του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Ινσούα, ο Χατζηθεοδωρίδης είναι ξεκάθαρο πως θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας. Άλλες εκπλήξεις δεν αναμένονται, με Διούδη στο τέρμα, Γιόχανσον δεξί μπακ, Σένκεφελντ και Πούγγουρα στόπερ, Κουρμπέλη και Δώνη στο κέντρο, Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη στα άκρα και τον Μακέντα (που χθες έλειψε από την προπόνηση λόγω προσωπικού προβλήματος) σέντερ φορ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News