Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο

Με όλους τους «μεγάλους» μέσα και μόνο ομάδες από την Σούπερ Λίγκα γίνεται το μεσημέρι της Παρασκευής η κλήρωση του Κυπέλλου, όπου αναμένονται σπουδαίες αναμετρήσεις!

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου βρίσκονται 8 ομάδες, όλες από την μεγάλη κατηγορία, αφού φέτος το Κύπελλο δεν αποδείχθηκε… θεσμός των εκπλήξεων!

[ads2]

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής, στις 12, στην κληρωτίδα θα μπουν οι 6 πρώτες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, δηλαδή ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος και ο Αστέρας Τρίπολης, όπως και οι Ηρακλής, Ατρόμητος Αθηνών!

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν… περιορισμοί γίνεται κατανοητό ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες στα νοκ άουτ ματς να προκύψει είτε «ντέρμπι αιωνίων» ή γενικά δυνατά «ζευγάρια» που θα δώσουν μεγαλύτερη αίγλη στον θεσμό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News