Η πιο high mistake ομάδα!

Όχι ρε Διούδη! - Πικρή ήττα στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός

Το τριφύλλι εκεί που… τρόμαζε με την κυνικότητα και την προσήλωση του στο αποτέλεσμα ακόμα κι αν η νίκη ερχόταν με μισό μηδέν έχει εξελιχθεί τις τελευταίες εβδομάδες στον πιο high mistake ομάδα των πλέι-οφ.

Το μίνιμουμ είναι ότι άμυνα του έπαψε να είναι αποτελεσματική, το χειρότερο είναι δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσει επικίνδυνες προϋποθέσεις μπροστά από τα δοκάρια του.

Στην απέναντι πλευρά του τερέν ο Παναθηναϊκός ενώ δεν είναι στατικός θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερες παραγωγικές δυνατότητες, έχει ακόμα δρόμο να διανύσει για να το βελτιώσει αυτό, αφού (χρόνια τώρα) αδυνατεί να βρει χαφ που θα συνδράμουν τον φορ, σκοράροντας και συμμετέχοντας στην παραγωγή, υστερώντας χαρακτηριστικά σε συνολική προσπάθεια.

Καλό είναι να έχεις 1-2 βασικά εργαλεία που θα αποτελέσουν το “λάδι” στη μηχανή σου από το κέντρο και μπροστά μα χρειάζεσαι και plan B ώστε αυτά σου τα όπλα να τα αναδείξεις περισσότερο.

Ναι, ο Παναθηναϊκός έχει δυνατότητα να ξαναμπεί δυνατά στο κόλπο της τετράδας και να παίξει τη ζαριά του με καλές προϋποθέσεις αρκεί να σταματήσει τα δώρα, να επιτεθεί με πιο πολύ κόσμο στα αντίπαλα καρέ, αλλιώς θα πάει στράφι η προσπάθεια. Απλά η ομάδα μπορεί και πρέπει να παίξει καλύτερα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News