Η πιο δύσκολη εξίσωση του φετινού Παναθηναϊκού

Η πιο δύσκολη εξίσωση του φετινού Παναθηναϊκού

Η ξεκάθαρη αδυναμία στη φροντ-λάιν “έβγαλε μάτια” εναντίον της ΑΕΚ. Η κυριαρχία των αντιπάλων στα ριμπάουντ, η προβληματική άμυνα στα pick’n’roll, οι πόντοι από το ζωγραφιστό την αποτύπωσαν πλήρως.

Στη γραμμή των ψηλών υπάρχουν παιδιά με αργά πόδια (Παπαγιάννης, Βουγιούκας) και με έλλειψη παραστάσεων (Μήτογλου, Μπέντιλ).

Με τον Ντίνο η άμυνα στο pick’n’roll γίνεται καλύτερη, με τον έμπειρο Βουγιούκα ο Παναθηναϊκός αποκτά περισσότερη φαντασία στη δημιουργία και παιχνίδι από το low-post, με τον Μπεντίλ αυξάνεται η ενέργεια.

Ωστόσο πέραν αυτών των θετικών που προσφέρει ο καθένας, ταυτόχρονα υπάρχουν τα προαναφερθέντα αρνητικά που συγκεντρωτικά αποτελούν μια δύσκολη εξίσωση που πρέπει να λύσει ο κόουτς Βόβορας, κυρίως σε ότι αφορά την άμυνα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News