Η πιο δύσκολη αποστολή των Νέντοβιτς - Φόστερ

Η πιο δύσκολη αποστολή των Νέντοβιτς - Φόστερ

Για να δούμε σήμερα Νέντοβιτς και Φόστερ απέναντι στις μοσχοβίτικες “δαγκάνες”.

Αμφότεροι οι “μπόμπερ” του τριφυλλιού δείχνουν σιγουριά, αλλά απόψε έχουν την πρώτη πραγματικά δύσκολη αποστολή μιας και θα πεταχτούν πάνω σε …ναρκοπέδιο, στοιχηματίζουμε πως ο Δημήτρης Ιτούδης στην άμυνα με αλλαγές που θα εφαρμόσει θα τους στέλνει πεσκέσι πάνω στον Ντάνιελ Χάκετ που είναι από τους κορυφαίους αμυντικούς της διοργάνωσης.
Με τους δύο εκτελεστές του σε καλή μέρα όλα τα παιχνίδια του Εξάστερου στην Ευρώπη ανέδιδαν οσμή νίκης, χωρίς καμία από τις εμφανίσεις των πρασίνων να μπαίνει στο κάδρο ως …κοροϊδίστικη παρότι πολλοί στο ξεκίνημα της σεζόν περίμεναν να εκτοξεύεται αργά ή γρήγορα στο …ρινγκ η …λευκή πετσέτα.

O Παναθηναϊκός μπορεί να είναι απολαυστικός όταν μπουμπουνίζει τα τρίποντα δυο-δυο (όπως με τη Φενέρ και τη Μπάρτσα), αλλά δεν παύει να θυμίζει τραπέζι που του λείπει (ακόμα) ένα πόδι, ειδικά όταν σκεφτούμε πως φτάσαμε Νοέμβρη και ακόμα περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αναλάβει το κουμάντο του.

Μέχρι τώρα ο Σέρβος και ο Αμερικανός κρατούν γερά αλλά του λόγου τους (όπως κι όλη η περιφερειακή γραμμή) θα νιώσει καλύτερα με το που υπογράψει αθλητής που θα έχει έφεση στην άμυνα και στην οργάνωση.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News