Η περίπτωση Φλόιντ και το ρόστερ... επίθεσης

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ σήκωσε... μανίκια και προπονήθηκε - «Συνδέθηκε» με τους συμπαίκτες του! (vid)

Το αν κάνει ή δεν κάνει ο Τζέχαιβ Φλόιντ για την EuroLeague, σίγουρα κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά.

Παρόλα αυτά ο Αμερικανός είναι μια ακόμα επιλογή που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Αφενός έχει ένα ελκυστικό «πακέτο» ως προς την άμυνα, αλλά σε καμία περίπτωση -και παρά τα αθλητικά του προσόντα- δεν είναι ο παίκτης στον οποίο θα μπορεί να στηριχθεί ο Δημήτρης Πρίφτης για την προστασία του καλαθιού του.

Μπορεί ο τεχνικός του Παναθηναϊκού να έχει τη φήμη του προπονητή που αρέσκεται περισσότερο στην άμυνα και λιγότερο στην επίθεση, αλλά αν το φετινό ρόστερ των «πρασίνων» μπει σε μια ζυγαριά, σίγουρα θα γείρει στον τομέα της επίθεσης.

Βλέποντας μονάχα τους Νέντοβιτς, Μεϊκόν, μπορούμε να το καταλάβουμε. Ο Φλόιντ βγάζει ενέργεια, ξέρει να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο, είναι εκείνος που θα συμπληρώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη στο «5» αν και μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και στο «4», κάτι που αναμένεται να «λύσει» τα χέρια του προπονητή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News