Αλαφούζος: "Να μείνει ο Μακέντα, τώρα που γίνονται καλύτερα τα πράγματα"

Αλαφούζος: "Να μείνει ο Μακέντα, τώρα που γίνονται καλύτερα τα πράγματα"

Ο Γιάννης Αλαφούζος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη της ανανέωσης του συμβολαίου του Φεντερίκο Μακέντα μέχρι το 2023.

Το… κερασάκι για τον Ιταλό ήταν η εμφάνιση του στο φιλικό με τον ΟΦΗ, παρουσία του μεγαλομετόχου στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με Livesport.

Ο τελευταίος συμφώνησε αμέσως με τον Τσάβι Ρόκα πως ο Ιταλός πρέπει να παραμείνει στον σύλλογο.

Στις συζητήσεις που είχε ο «Mr ΣΚΑΙ» με τον τεχνικό διευθυντή, ειπώθηκε το εξής, σύμφωνα με τη Sportday: «Ο Φεντερίκο Μακέντα μας στήριξε στα δύσκολα. Ήταν από τους καλύτερος παίκτες μας αυτές τις δυο δύσκολες χρονιές. Πρέπει να παραμείνει τώρα , που τα πράγματα για την ομάδα γίνονται λίγο καλύτερα».

Η εκτίμηση του «Mr ΣΚΑΙ» προς τον Ιταλό επιθετικό έφερε και τη γενναία αύξηση στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως!

Οι ενέργειες από πλευράς «Τριφυλλιού» έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη και του Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος καλείται να λύσει το παζλ της επίθεσης χρησιμοποιώντας και τον «Μακέ» στην αρχική ενδεκάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News